jonnaeklund:

Q/A
Fina bilder. Behövs visum till Vietnam?
det beror helt på hur länge du ska vara där. som svensk får man vara i vietnam i 15 dagar utan något visum (bra att vara svensk haha), dock tror jag att man måste ha bevis på en utresebiljett av något slag när du kommer in i landet, det hade vi. vill du vara i landet längre så måste du ansöka om visum, hur man gör har jag dock ingen aning om då vi bara var där i två veckor och alltså inte behövde något :)
 
Vilket dagis jobbar du på?
jag arbetar inom 2 olika poler som det kallas. det är två olika skolområden - västra ramlösa skola & nanny palmkvist skola där flera olika förskolor ingår. jag jobbar dock nästan bara på den sistnämnda polen då jag numera jobbar där var dag. i nanny palmkvists skolområde så ingår runt 8-9 förskolor (har inte riktigt koll) så man kan flytta runt rätt mycket som vikarie, nu har jag dock fördelen att vara på en och samma under längre tid!