jonnaeklund:

men tjena
HEJ! vet aldrig hur jag ska börja ett inlägg när jag inte uppdaterat på typ en månad (?!). det har ju hänt så FRUKTANSVÄRT mycket sedan sist att det liksom blir för mycket att för hjärnan att bearbeta och försöka få ner i ord. det är helt enkelt omöjligt att få er att förstå exakt hur bra vi har det och har haft det här i australien sedan sist. livet är bäst. dagligen får jag flera lyckorus som bara rusar genom kroppen och jag frågar mig själv hur det kan vara möjligt  att vara såhär lycklig. känslorna bubblar liksom nästan över och man vet inte vart man ska göra av allt. ja, ni märker ju hur jag bara babblar på haha.
 
vi kom i alla fall till melbourne för 2.5 veckor sedan och har nu mer eller mindre bosatt oss här för en oviss tid framöver. älskade älskade melbourne. vad jag trivs här. bästa alltså!! allt är bara så himla bra här. bästa av allt dock?! JENNAN ÄR HÄR!!! hon anlände två dagar efter oss så nu är alltså får lilla trio fulländad igen. som om livet inte kunde bli bättre liksom. 
 
vi har skaffat oss ett permanent boende nu på ett grymt hostel och vi trivs bara så galet bra där. vi kollade på en lägenhet i st.kilda (15 min från city) precis vid stranden men insåg direkt att nej, det är inget för oss. vi älskar vårt hostel. det ligger MITT i city, är galet fresh, tyst på nätterna, massor med sköna människor som bor long term och gratis breakkie. behöver man något mer? har man egen lägenhet så blir man så isolerad på något sätt, man träffar inte människor på samma sätt, speciellt inte nu när vi börjat jobba och jennie pluggar. nu räcker det att man går upp i köket så kan man sätta sig och prata med vem som i princip. eftersom så många bor long term här så blir man nästan som en stor familj. älskar det. 
 
jag och linnisen har även skaffat oss ett jobb! vi håller på med ett yrke som jag nog hatar mest av allt efter telefonförsäljare och lapplisor - vi är numera dörrknackare. hahaha. dör. vi säljer dock inget utan bokar bara gratis möten så lite bättre är det allt. vi tjänar iaf pengar, jobbar med ett sjukt härligt gäng och jobbar väldigt få timmar om dagen. vi klagar alltså inte. bara ibland. hehe. 
 
nu ska jag försöka uppdatera er om vår resemånad i aussie och även om livet här i melbourne. ENJOY!
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress