jonnaeklund:

i had the perfect weekend
alltså vilken helg jag har varit med om. så himla perfekt som det bara kan bli! lördagskvällen/natten var bara så jävla bra alltså, hade så fruktansvärt roligt. vi började som sagt kvällen hos carro med ett gott gäng på typ 10-12 pers och hade så jäkla roligt, haha. med liiiite för mycket alkohol i kroppen så tog vi taxi ner i stan vid 1. in på helsing och vidare till urban där vi spenderade kvällen (som vanligt haha).
 
något som är så himla typiskt för mig och Jennie är att vi alltid springer ifrån varandra haha. drar iväg och yrar rundor på egen hand och så säger vi bara "hallå jag drar en runda, kommer snart" och så försvinner man, haha. så jävla skoj. kommer oftast inte ens ihåg vad jag har gjort under denna tid. som nu i lördes, så va de jag jennie och anna ute och jag bara stack hela tiden, haha. var så himla mycket folk ute så man hittade någon man kände vart man än gick så jag yrade runder mest hela natten haha.
 
jag ramlade in på mitt rum och i sängen halv åtta i söndes morse och sov sen gott i 2 timmar. värt att nämna var ju att tiden ställdes om under natten, jag var alltså egentligen hemma halv nio haha. detta resulterade i den mest extrema bakfylla jag varit med om. typ. haha. så värt det. var så trött att jag knappt visste vad jag hette så när jag låg och kollade hif på kvällen så somnade jag i halvlek och missade resten av matchen, haha. roligaste är ändå när jag och jennie ringer varandra dagen efter vi har varit ute och går igenom allt sjukt som har hänt och fyller i varandras luckor, haha. bästa bästa bästa. dagen avslutades med en lång skypedate med linnisen och delade en hel del galna historier med varandra haha. äh, denna helgen alltså.