jonnaeklund:

answers part two
ska du iväg på fler resor snart?
ja! i november någon gång (ska bara boka flygbiljetter) åker jag och linnisen och backpackar i sydostasien i en sådär 3 månader. kommer bli fett!
 
berätta 5 saker som vi inte vet om dig!
absolut kan jag göra det men tar det i ett separat inlägg :)
 
vilket är ditt favoritresemål på jorden? 
USA och Grekland, utan tvekan.
 
hur kommer det sig att du blir så brun? kommer du ursprungligen från ett annat land?
om jag hade fått en krona för varje gång någon frågar mig detta så hade jag troligtvis varit miljonär inom en snar framtid, haha. du är alltså inte ensam med att tro detta! men NEJ, jag är inte ursprungligen från ett annat land. båda mina föräldrar är helsvenska :) jag har haft turen att få väldigt väldigt bra pigment (mestadels från mamma) och mitt lockiga hår som säkert är en bidragande faktor till att folk tror jag har annat än svenskt ursprung kommer från pappsen som var lockig som liten.
 
har du haft någon pojkvän?
yes, har haft ett förhållande som höll i 3 år.

hur länge har du spelat fotboll?
sedan jag var 6 år gammal. innan dess var jag alltid med på min storasysters träningar och spelade med mig själv då min pappa var tränare för henne, haha.

i vilket lag spelar du? 
i stattena if :)

var handlar du helst dina kläder?
oj, det är så himla olika men zara är verkligen en favorit :)
 
vem/vilka är dina favorit artist(er)?
melissa horn och the script. har lyssnat på båda sedan deras första album kom ut och kan utan minsta tvekan säga att det inte finns några som mäter sig med dem. bäst, helt enkelt.
 
om du hade fått välja en enda kille i världen att spendera en dag med, vem hade du valt?
alltså, jag är ju en riktig sucker för fotbollskillar (vem är inte) och därför faller valet rätt lätt på mesut özil. herregud vad snygg han är. dållig crush både jag och jennan har på honom, haha. ed westwick är annars en stark kandidat men att jämföra kroppar där hade inte varit helt rättvist, haha.
 
du som jämt tittar på serier, kan du inte berätta vilka du har sett?
oj, ska försöka komma ihåg alla, haha: the oc, one tree hill, 90210, desperate housewives, grey's anatomy, gossip girl, vänner, satc, make it or break it, suits, pretty little liars, revenge, the carrie diaries, hart of dixie & någon säsong av entourage.
 
jag undrar hur går det med ditt knä?
jo tack, det går långsamt men framåt. fick ett litet bakslag för drygt en vecka sedan då jag drog min högra baksida. den är väldigt känslig efter operationen då dem knipsade av en del av muskeln för att kunna göra ett nytt korsband. hur jag gjorde det? jag spelade air hockey på utposten med jennan. en merit i sig att lyckas dra en baksida när man i princip står stilla.

kommer du fortsätta att spela fotboll? 
ja! ett liv utan fotboll finns liksom inte för mig. det kommer ta tid men jag ska verkligen ge det en chans. sen är jag även medveten om knäoperationer inte alltid blir bra och känner jag nästa år att knäet inte känns tillräckligt stabilt för att kunna spela fotboll så får jag helt enkelt acceptera det även om det kommer bli svårare än något annat.