jonnaeklund:

I'M GONNA HAVE A REAL GOOD TIME
hey there! dåligt här i bloggen nu, har dock as mycket att göra så är inte så konstigt. kan väl uppdatera er lite om vad som händer i mitt liv just nu höhö.

igår var jag hemma hos min älskling och kollade fotboll + film - shutter island. den filmen är fan utan tvekan den konstigaste filmen jag har sett. helt sick asså.

imorse åkte jag ner till scandlines för en dags jobb med linnea och felicia. kan vara det tråkigaste jag har gjort i hela mitt liv haha! idag har vi klistrat på adresslappar på över 2000 brev, vikt ca 4500 a4 papper som vi sedan la i brevet + att vi stämplade alla breven. det deprimerande är: vi är inte ens halvklara !!! helt jävla sinnessjukt. det tar fan aldrig sluuuut !! knappt ledsen man va när de va över 20 garder utanför :( illa. en hel dag väntar imorgon också.

nu på kvällen har vi varit några tjejer hemma hos sussana och firat henne! hon fyller 17 idag, grattis baaaabe! blev en mycket mysig kväll med mycket skratt + 3 lekar där man fick poäng för varje gren. jag och malin vann !!! YEY DREAMTEAM

nu ska jag gå och lägga mig, imorgn börjar jag klockan sju. kuuuul haha. sen efter de så vet jag inte vad jag ska göra för vi har visning här i huset så jag får inte komma hem förrän efter åtta haha. vad fan ska jag göra liksom? äh blir väl säkert något. äh, gonatt people! hörs imorgn kväll, har bilder från både ikväll och från midsommar hehe. CIAO