jonnaeklund:

dude, i'm back in town
sådärja, sthlm avklarat. efter fem och en halv timme i baksätet av en bil så är jag hemma. det suger att åka bil mitt på dan, det går inte att sova !! det är för ljust ute ): vilket gör att tiden går sååååå mycket långsammare när man sitter och tittar ut på landet/städerna som vi körde förbi. anyhow. duktig som jag är så har jag packat upp allting redan, hur duktig har jag inte blivit huh? innan kunde resväskan ligga öppen i rummet i evigheter innan jag paackade upp den, tillslut bildades det en stor hög av kläder. det var en bra plats att lägga dom förtillfället. men nu så.
fick en kommentar innan om att jag ska visa upp de jag har köpt i sthlm under veckan. men jag tycker att det är så tråkigt när man får se andra modebloggare lägga upp kläderna på golvet och fota; "här har ni de". själv är jag absolut ingen modebloggare som lägger ut allt jag köper, but if you want then fine! dock fotade jag bara de jag har på mig just nu som är nytt från sthlm då. det andra får ni kanske se nån annan gång, i en "outfit" om vi ska kalla det så.
so here we go.jeans från cm, min älskade stickade tjocktröja från monki 
& broderat linne under från h&m.
så ja, hope you liked it :)
Guess what? I have finally learned how to download movies and episodes etc! it's like heaven, haha. innan har min bror gjort det åt mig men eftersom han inte alltid orkar göra det så tvingade jag honom lära mig hur man gör. so tada. nu kan även jag. och självklart har jag laddat hem en massa avsnitt av gossip girl, desperate housewives och grey's anatomy som inte än har sänds i tv. wihihi it's so much fun. gossip girl är sååå bra i de nya avsnitten, ni anar inte! :D:D nänä, nu ska jag återgå till mitt tv tittande. ciao!
Fanny

Gosh! Vilken fin outfit!

Anonym

glad att du gjorde som jag sa :)

sjukt fina kläder :)

me like :)

btw, jag bor i hbg :)

fler detaljer kommer allt eftersom :)

jonna

haha okej, vem är du? känner jag dig eller? :p

Fanny

Tack detsamma!

Ap *

Å, så fint!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress