jonnaeklund:

blue mountains
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
under en av våra dagar i sydney så åkte vi ut till blue mountains. det är en national park som ligger två timmar med tåg in i landet från sydney. jag har sett en massa bilder där ifrån sedan tidigare så jag var väldigt pepp på att åka dit och jag blev inte besviken. så extremt vackert!! det kallas blue mountains för att bergen ser blåa ut i solskenet. men alltså, denna natur. breathtakingly beautiful. extremt stort var det också så vi gick runt i någon timme och fick ändå bara se en liten del, haha. ett stort tips ifall ni är i sydney är att åka hit, så får man se mycket av den australienska naturen också som är så fin. 
 
everything looks different at night
 
 
 
 
 
circular quay i sydney på kvällen var himla vackert, definitivt något man ska se när man är där! ännu ett sådant moment då det bara slog en att "shit, vi är verkligen här". detta livet alltså, för bra för att vara sant. njuter av varenda sekund här borta, vill bara kunna dela med mig av varje liten sekund till er där hemma. ni hade bokat en flygbiljett dirr. lovar.
sydney
 
under vår andra dag i sydney (sov bort hela lördagen när vi kom haha) så blev vi upphämtade av issie & doon som vi träffade på castaway i vietnam och så visade de oss runt i sydney. som ni ser så regnade det helt otroligt mycket just den dagen vilket sög haha. här är vi turistiga med harbour bridge och operahuset i bakgrunden. 
 
 
bondi beach!! folktomt var där ju dock haha .. men fett kul att se iaf. vi käkade lunch precis vid stranden på ett ställe som heter bucketlist. hur god mat som helst!!
 
 
dagen efter var vädret betydligt bättre så vi tog oss ner till circular quay för att se operahuset och harbour bridge från närmre håll. sånna tillfällen när man man upplever saker och ser saker in real som man tidigare bara sett på en massa foton är så häftigt. känns fortfarande sjukt att vi är i australien haha.
 
 
 
 
alltså valet att köpa en selfie stick i asien kan ju vara det bästa köpet på hela resan, haha. i asien gick ALLA runt med en men här i aussie kommenterar de flesta att jag har en haha. men det kunde jag inte skita mindre i om vi säger så hehe. antar att det inte har kommit hit riktigt än!
 
 
 
 
 
vi promenerade igenom hyde park på vägen hem! sydney påminde så extremt mycket om new york, dock i en aning mindre storlek haha.