jonnaeklund:

FIRST OUT: TURTLENECK
Turtleneck for the win
1. gina tricot 2. chloé 3. alice + olivia 4. acne 5 & 6. H&M
 
hösten är verkligen en av mina favoritårstider, eller egentligen älskar jag alla årstider när de är i sina esse men hösten är verkligen den mysigaste årstiden. det är även den årstid då jag är som mest taggad på nya snygga kläder! jag tänkte visa er vad jag allra helst vill klä mig i nu i höst och varje plagg får sitt eget inlägg! bra va?
 
först ut: en oversized stickad polotröja! alltså oj vad jag har fallit hårt för detta plagg. ett väldigt enkelt plagg i sig men till ett par snygga jeans och boots alternativt ett par sneakers så får man en grymt snygg och avslappnad outfit. jag själv letar efter en grovt stickad polotröja som är i storlek större med en STOR gosig krage i en grå/beige nyans. åh. dock har jag inte hittat någon inom den beskrivningen ännu men hoppas jag gör det snarast. annars så är alternativen ovan starka kandidater! speciellt nummer två, den hade gärna fått hänga i min garderob.
GAMEDAY
 
hyfsat pigg efter 5 timmars sömn här ja! men de är bara att skaka av sig (eller något) för idag är det dags för match. under min lilla bloggpaus (hehe) så fick jag äntligen börja spela matcher och jag har nu även gjort mina första a-lagsmatcher och är så himla glad över det. fy vad löjligt glad jag är över att vara tillbaka och ännu viktigare: att allt känns bra i knät. helt underbart. anyway, glimåkra står för motståndet och vinst är ett måste! hörs sen!
 
TGIF! ELLER?
 
har precis kommit hem och lagt mig i sängen efter att ha haft öppningspasset på jobb för att vila inför nattens arbetspass på jobb numero 2. ojjj vad jag längtar hehe. not. hade gärna velat säga att "guud vad skönt med helg" men jobbar man sig igenom hela helgen så är den inte speciellt rolig, haha. innan jag drar iväg på jobb ikväll så ska vi dock ha födelsedagsmiddag för min älskade lillebror som fyller 18 år idag!! stort grattis till min favorit :)