jonnaeklund:

7 DAYS LEFT
 
 
 
 
det är inte klokt vad tiden går fort!! om 1 VECKA åker vi. 1 vecka as in 7 dagar. helt sinnes. vet inte om jag känner mig redo haha. jo, klart gör jag det men känns konstigt att man ska vara borta så länge denna gången. men tiden går väl som vanligt superfort. men om en vecka alltså, nästa torsdag så startar vår resa till andra sidan jorden. om 8 dagar får vi äntligen andas asienluft igen, träffa nya människor, upptäcka nya städer och lata oss vid så många stränder vi bara kan .. och dricka massa öl. haha. fan vad jag längtar!!
 
 
THIS IS LIFE
 
it's happening!! alltså ja, jag kan knappt förstå det själv men flygbiljetterna som ska ta oss bort från sveriges vinter är köpta. man bara whaat. haha. det är jag och min kära vapendragare linnea som återigen ska bege oss ut på äventyr i världen men denna gång under en betydligt längre period än förra, om allt går som planerat det vill säga. resan har vi pratat om och planerat sedan vi kom hem i februari då ingen av oss kände sig redo för att börja plugga nu i höst och båda var hungriga på att se mer av världen.
 

vi har köpt vars en flygbiljett till hanoi i vietnam och det är alltså där resan börjar. under cirkus 2 månader ska vi sedan kryssa av ett par länder/ställen i sydostasien som vi inte besökte under vår förra resa. alltså fyfan vad jag ser fram emot detta haha. är helt extas. att resa i asien är bara en sådan sjuk upplevelse och det går inte riktigt att beskriva för människor som inte gjort det. och för er som tror att ni kan jämföra det med en charter på 2 veckor i thailand kan slänga sig i väggen. typ. haha. det går inte ens att jämföra. så mitt råd till alla er där ute: ÅK ÅK ÅK ÅK!! boka flyg imorgon och bara åk!
 

men resan tar inte slut där inte. efter asien så styr vi vidare mot the land down under - AUSTRALIEN! där ska vi under hela våren resa östkusten från cairns till sydney och sedan även bo i melbourne ett par månader för att jobba & BO MED JENNAN! världens bästa jennie ska göra sin utlandstermin på hennes utbildning i just melbourne under hela våren och tanken är att vi alla tre ska bo tillsammans i en lägenhet där, jennie för att plugga och vi för att jobba. HUR BRA?! åh vad bra detta kommer bli. längtar så fruktansvärt mycket.
 
detta är alltså så som planerna ser ut för tillfället men som vi vet så ändras planer dagligen när man är ute och reser så man får ta det lite som det kommer. men det är också mycket det som är charmen med att resa på detta sättet, man lever för dagen i princip, spontanitet när den är som bäst. och till alla er där ute som sitter och drömmer om att åka iväg och se världen: GÖR DET! vad väntar ni på? strunta blankt i allt som säger att det inte går och bara gör. om det är något som jag verkligen tror på så är det att allt löser sig. oavsett vad. man växer så otroligt mycket som person när man är ute och reser och du lär känna dig själv på ett helt annat sätt än vad du gör på hemmaplan, enligt mig. samtidigt som du har the time of your life. fastna inte här hemma, nöj dig inte. du är bara ung en gång så ta vara på det så mycket du bara kan! "a comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there". ut och se världen och jag kan lova dig att du kommer känna dig rikare än någonsin när du kommer hem trots att bankkontot ekar tomt.
WEDNESDAY
 
 
 
ny vecka (dock redan onsdag hehe) vilket innebär ännu en ny jobbvecka med 7 goa arbetspass! vad är vila? haha. tyvärr händer väldigt lite i mitt liv för tillfället vilket gör att det inte finns mycket att skriva och jag försöker verkligen ta vara på varje sekund jag är ledig med mina nära och kära eftersom jag endast har drygt en månad kvar på svensk mark innan en ny långresa på obestämd tid tar vid.
 
(!!!!!)
(lovar att snarast ägna ett inlägg åt denna resa)
 
här ovan är dock ett gott mellis som jag åt här om dagen - fruktsallad och knäckebröd! att skiva upp frukt i en skål är verkligen så underskattat och dessutom mycket godare att äta än ett oskivat äpple exempelvis, det blir som godisbitar hehe.