jonnaeklund:

det räcker nu
 
igår skedde det som absolut inte får ske. precis som ni säkert redan vet så fick en man sätta livet till i samband med något som ska innebära glädje och kärlek - fotboll. det är så oerhört tragiskt och jag kan inte riktigt greppa hur någonting sånt här kan ske. jag förstår mig inte på vad som pågår i dessa människors huvuden som gör att de tror att det är okej att utföra en sådan här handling. idag var det en manifestation här i helsingborg vid kärnan där misshandeln ägde rum där ledorden var "det räcker nu". på den exakta platsen där det hände så låg det hur många halsdukar, klubbtröjor, ljus, blommor osv som helst för att hedra minnet av den man som gått bort. så himla fint. jag var där med laget och vi bidrog med en stattenatröja. det var fint att se att de goda krafterna kan gå tillsammans och kämpa emot våldet, jag hoppas bara att det blir några förändringar nu för det är precis så som alla säger, det räcker nu.
there's no looking back
 
hoppsan, tiden går fort när man jobbar, haha. trodde inte det var i tisdes som jag senast uppdaterade här men what to do. jag har jobbat var dag och tränat lika mycket. sen har jag ju självklart njutit i det underbara vädret som hibbi har levererat. idag började jag dagen på bästa sätt på bästa filborna - med ett spinnigpass följt av ett corepass. satt fint och jag mina ben är så döda efter denna vecka, haha. ikväll är tanken att jag ska uppdatera mitt CV en aning, får hoppas jag får tummen ur röven och gör det också, haha.
 
 
tuesday
 
tisdag innebar jobbdag så jag har gosat med barn och fått äta våfflor idag! woop woop. annars har inte mycket hänt denna dag utan jag ser istället fram emot morgondagen då jag har bokat ett spinningpass på gymmet. efter 1.5 vecka utan träning så klättrar jag på väggarna men nu hoppas jag att min förkylning är helt borta så jag inte blir sjuk igen. hoppas alltså på det bästa!!