jonnaeklund:

SATURDAY
 
äntligen helg!! lever för helgerna, haha. har tagit mig igenom en vecka på jobb som har gått sjukt fort trots väldigt få barn och inte gjort speciellt mycket mer än att träna och konserten i tisdes! skoj va? yup. idag började jag helgen med ett tabatapass ute i värmen med sussana och linnis, fyfan vad hemskt det var att stå i gassande sol och träna haha. har sedan dess pendlat mellan solstolen och kylan inomhus, älskar att värmen verkar vara här för att stanna! ikväll väntas tjejkväll med ett gott gäng hemma hos hannis! vi har blivit lovade goda drinkar av våran egna startender så kan ju inte bli annat än super!
VERONICA MAGGIO & TIMBUKTU
igår var veronica maggio och timbuktu på sofiero och självfallet befann jag mig där med ett gott gäng tjejer. alltså herre min gud vad bra det var. helt magiskt. det var så bra att jag liksom fick svårt att ta in allt, man ville bara frysa tiden och njuta av glädjen. både timbuktu och maggio var helt suveräna men att stå och sjunga och skrika sig hes till maggios alla låtar var så otroligt priceless. hennes två senaste album har jag lyssnat sönder sedan de släpptes och kan i princip texterna till alla låtar så jag stod och skrek med hela tiden haha, äeh så underbart var det. lyckorus deluxe. här är ett par bilder som jag tog med kameran, bilderna från mobilen är inte på datorn än:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
STARTING OFF THE BEST WAY
 
god morgon! lite glest med uppdateringarna men det får ni leva med, datorn är inte första prioritet på under sommaren förstår ni. jag har i vilket fall semester denna veckan och herre min gud vad skönt det är. helt underbart. prickade in en vecka med bra väder dessutom hehe. svensk sommar är verkligen det bästa som finns!
 
klockan är snart halv 12 och jag har redan hunnit ett pass på gymmet med hannis och har sedan jag kom hem suttit ute, tittat på senaste PLL, ätit äpple med jordnötssmör och druckit pepsi max. lyx! jag ska ner till gröningen om en stund och spendera dagen med att bada och jobba på brännan. livet.