jonnaeklund:

siam reap, angkor wat 2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ett gäng bilder till från angkor wat. vi skulle se soluppgången när vi kom dit vilket resulterade i uppgång vid 4 på morgonen. himla pigga var vi allihop! soluppgången då? den sög. haha. det var jättemolnigt så det blev aldrig någon soluppgång av det. lite fail sådär. nöjda var vi dock ändå, trots att vi var trötta .. haha.
 
dagen efter tog jag och linnisen nattbussen till bangkok vilket betydde att vi var tvungna att lämna fanny & linnea. så himla tråkigt. känns som att man har känt varandra i flera år trots att vi bara har rest i en månad tillsammans. så galet goa tjejer som vi har haft så fruktansvärt kul med! nu lär vi inte ses igen förrän hemma i sverige när vi hälsar på varandra (om vi inte ses i aussie, hoppas!!) om ni vill ha en resblogg till att läsa så skriver linnea också en blogg: linneaaxlings.blogg.se
siam reap, angkor wat part 1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
hallå kära läsare!! huvudaktiviteten i siam reap under våra 3 dagar där var självklart angkor wat. för er som inte vet vad det är så är det ett tempelområde som bygdes på 1000-talet och har förvarts sedan dess. kunde inte speciellt mycket om stället men kände ändå att det var ett ställe som man måste besöka. och så fint där va! det blev lite same same efter 4 timmar av vandring runt templena men väldigt kul att ha sett. vi trodde att det var ett av världens 7 underverk men apparently not, det fick tydligen bara en finalplats i röstningen om det. skoj var det iaf och man kunde ta många nice bilder vilket vi såklart gjorde, haha. 
 
får passa på att önska er en trevlig lillejulafton!! vi anlände till phi phi från bangkok i förmiddes och ska spendera 5 dagar här nu. mulet och tråkigt väder dock så hoppas på ändring, vi vill ju ha sol på julafton :) later!
 
koh rong part 2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
en dag när vi var på koh rong så åkte vi ut på en dagstur där vi snorklade, fiskade, åkte till long beach (en annan strand på ön), grillade och såg solnedgången. hur mysig dag som helst och det bästa, enligt mig, var faktiskt att fiska, haha. tänka sig. har aldrig gjort det innan men vilken total lycka det var när man fick napp, haha. fick hela 3 stycken! den ni. när vi var på long beach så grillades fiskarna och sen åt vi dem. en aning annorlunda att sitta med en hel fisk framför sig och äta haha men det gick bra och smakade helt okej. därefter gick solen ner och ni ser ju själva hur fantastiskt fin den var. magiskt! sen åkte vi tillbaka och festade natten lång - som alla andra kvällar haha.