jonnaeklund:

måndag

är lite kort om bilder då jag har glömt min väska med kamera i hemma hos min syster, känns lägligt! hur som, jag har haft en underbar helg som ju bara blev 1000 gånger bättre med vädret. alltså, det är sommar. sommar. fattar ni? är så lycklig!
 
i lördes vankades det kalas för hugo så då var vi hemma hos min sis och firade honom med 20 andra personer, precis lika trevligt som vanligt! framåt kvällen tog jag bilen hem till carro där jennan linnisen och irma var. satt och snackade i nån timme innan jag åkte och hämtade jonte, hampus och hans flickvän och körde hem dem. så himla snäll, jag vet. söndagsmorgonen startade jag jennan och linnea på bästa sätt - med ett funktionell cirkel pass kl 10. helvete vad det tog på kroppen. speciellt i mina armar som inte har tränats alltför mycket sen innan asien, haha. har en rätt go träningsvärk nu om vi säger så. annars så bjöd söndagen på fotbollsmatch och sedan middag hemma hos sis. en bra helg helt enkelt!
Q/A
Fina bilder. Behövs visum till Vietnam?
det beror helt på hur länge du ska vara där. som svensk får man vara i vietnam i 15 dagar utan något visum (bra att vara svensk haha), dock tror jag att man måste ha bevis på en utresebiljett av något slag när du kommer in i landet, det hade vi. vill du vara i landet längre så måste du ansöka om visum, hur man gör har jag dock ingen aning om då vi bara var där i två veckor och alltså inte behövde något :)
 
Vilket dagis jobbar du på?
jag arbetar inom 2 olika poler som det kallas. det är två olika skolområden - västra ramlösa skola & nanny palmkvist skola där flera olika förskolor ingår. jag jobbar dock nästan bara på den sistnämnda polen då jag numera jobbar där var dag. i nanny palmkvists skolområde så ingår runt 8-9 förskolor (har inte riktigt koll) så man kan flytta runt rätt mycket som vikarie, nu har jag dock fördelen att vara på en och samma under längre tid!