jonnaeklund:

i had the perfect weekend
alltså vilken helg jag har varit med om. så himla perfekt som det bara kan bli! lördagskvällen/natten var bara så jävla bra alltså, hade så fruktansvärt roligt. vi började som sagt kvällen hos carro med ett gott gäng på typ 10-12 pers och hade så jäkla roligt, haha. med liiiite för mycket alkohol i kroppen så tog vi taxi ner i stan vid 1. in på helsing och vidare till urban där vi spenderade kvällen (som vanligt haha).
 
något som är så himla typiskt för mig och Jennie är att vi alltid springer ifrån varandra haha. drar iväg och yrar rundor på egen hand och så säger vi bara "hallå jag drar en runda, kommer snart" och så försvinner man, haha. så jävla skoj. kommer oftast inte ens ihåg vad jag har gjort under denna tid. som nu i lördes, så va de jag jennie och anna ute och jag bara stack hela tiden, haha. var så himla mycket folk ute så man hittade någon man kände vart man än gick så jag yrade runder mest hela natten haha.
 
jag ramlade in på mitt rum och i sängen halv åtta i söndes morse och sov sen gott i 2 timmar. värt att nämna var ju att tiden ställdes om under natten, jag var alltså egentligen hemma halv nio haha. detta resulterade i den mest extrema bakfylla jag varit med om. typ. haha. så värt det. var så trött att jag knappt visste vad jag hette så när jag låg och kollade hif på kvällen så somnade jag i halvlek och missade resten av matchen, haha. roligaste är ändå när jag och jennie ringer varandra dagen efter vi har varit ute och går igenom allt sjukt som har hänt och fyller i varandras luckor, haha. bästa bästa bästa. dagen avslutades med en lång skypedate med linnisen och delade en hel del galna historier med varandra haha. äh, denna helgen alltså.
 
 
a perfect saturday
 
alltså vilken BRA lördag detta har varit än så länge. jag, jennan och carro träffades på filborna vid 11 och körde ett gott IW pass. därefter cyklade vi ner till kallis på gröningen för att basta och bada (nakenbada ska jag väl understryka, haha). jag har faktiskt aldrig provat på att vinterbada (nu är det kanske inte riktigt vinter än men ändå) men guuuuud vad härligt det var! helt underbart. så himla mysig bastu också där man satt och tittade ut över havet, helt perfekt. detta borde man ta och göra varje helg, haha.
 
& än är inte lördagen slut! vid 6 så är vi ett gott gäng på 6-7 pers som har bokat bord på o'learys för att se el clasico!!!! ska bli så najs! en go hamburgertallrik, dricka och fotboll, kan inte bli mycket bättre. tror dock bara det kommer vara vi och en massa boys där nere, haha men inget fel i det hehe. därefter åker vi hem till carro på förfest och därefter ner i stan igen. GO LÖRDAG ELLER??
 
ladies night
igårkväll var det jobb på ladies night som gällde och med goa lagkamrater så kunde det ju inte bli annat än skoj. garderoben blev min, jennans och lattos plats och herregud vad roligt vi hade. så skoj! vår garderob låg lite gömd så vi hade det rätt chill hela kvällen medans andra garderoben hade fullt, haha. score! när vi hade rast så gick vi upp och sjöng med till gamla godingar och skrattade åt alla fulla ladies som dansade rundor på golvet. klockan tolv var jag hemma och tröttare än tröttast efter en rolig kväll.