jonnaeklund:

friday at the pool
men tjeeeenare, haha. oj, vad jag har längtat efter denna helg, den kommer bli så bra hihi. min fredag har varit så jävla slapp kan jag ju berätta. det enda vettiga jag har gjort idag är att måla en vägg på vårt förråd #världensbästadotter. resten av tiden har jag legat i en solsäng bredvid poolen och badat när jag har blivit varm. och lyssnat igenom oskar linnros nysläppta album. inte för jobbigt alltså. nu öser dock regnet ner .. svensk sommar ♥
 
idag har jag dessutom en välbehövlig vilodag. har tränat som en idiot varenda dag hur länge som helst och nu känner jag att kroppen skriker efter vila, så det är precis vad jag har gjort idag som ni förstår. inget gym, ingen sjukgymnast och ingen träning med laget. får dock se om jag kan hålla mig borta från mina kvällsrutiner framför revenge ikväll. tar en halvtimme varje kväll och kör olika övningar för mage, sida, rygg och rumpa. känner att jag börjar bli lite träningssjuk, haha. men gott äre. nu ska jag glo runt på lite inredning, fick sånt sug efter det nu av någon anledning, haha.
BALEN 2012
det har inte riktigt gått in i mitt huvud att det var 1 år sedan jag var på min studentbal. 365 dagar. hur i helvete har tiden gått så fort? vart har det senaste året tagit vägen? helt skadat är vad det är. idag var det ju 94:ornas tur att gå på bal och jag kunde inte motstå att gå igenom alla 1000 bilder jag har från min bal. alltså åååh. den dagen. så fruktansvärt jäkla roligt jag hade. man höll på och fixade sig hela dagen och sen hade man en så så så perfekt kväll. tiden på sundspärlan var helt klart det bästa på kvällen tyckte jag, hade så sjukt roligt där. blev dock lite för mycket av det goda en stund så då mådde jag inte helt prima, haha. men underbar kväll var va det var.
 
för er som fortfarande har denna tid framför er så säger jag bara: njuuuuuuut och lev livet till fullo. denna tiden från balen till studenten kommer utan tvekan vara det bästa ni har varit med om. hade nästan gjort vad som för att återuppleva hela veckan från början till slut.
 
eftersom jag har gått igenom alla bilder idag så bjuder jag på en riktig bildbomb från förra årets bal:
 
new in: havaianas
idag kom dessa godingar på posten. beställde dem i lördes och idag kom dem, älskar snabba leveranser! det fick alltså bli två par havaianas då jag behövde nya flip-flops. mina älskade ralph lauren flippisar överlever sorgligt nog inte länge till skulle jag tro, skönaste flip-flopsen jag haft! har aldrig haft havaianas innan men dem ska ju vara grymma så jag hoppas på det. fick bli två par då jag ville ha ett par i en diskret färg som passar till allt och sen kunde jag inte motstå att köpa ett par i en härlig färg också .. haha oväntat? jag älskar dem redan hihi.