jonnaeklund:

Don't let obstacles constrain you
 
Idag bestämde jag mig för att jag inte orkade ligga i sängen hela dagen så jag följde med sis och Jessica till väla med 3 goa ungar. Idiotiskt kan tyckas med tanke på mitt handikapp haha men jag vägrar begränsa mig på grund av det så nu i efterhand är mina armar/axlar exremt trötta av att hoppa runt på kryckor, kan jag meddela. Dock fick jag med mig två par shorts och en tisha hem, utan att prova något för det ansåg jag vara lite överkurs idag. Som tur var så passade allting. Score! Ska visa bilder så fort jag lyckats fota det. Dessutom har jag internetshoppat lite idag från min väldigt sköna men ack så uttråkande säng. Två par högklackade fick det bli och här kan jag ju ligga och tänka på den dagen jag äntligen får gå i det igen. Later peeps!
longing for summer
När jag ligger i min säng och har sådär grymt jävla pisstråkigt så tänker jag på sommaren. Jag tänker på den resa som ligger alldeles runt hörnet och som jag verkligen inte hoppas förstörs pga av min skada. För oj vad det kommer bli bra. LÄÄÄÄÄNGTAAAAAR !!!!
Getting through the day
 
Jag kan säga att det är måttligt tråkigt att bara ligga i min säng hela dagarna. Notera att jag endast är inne på dag fyra och detta är första dagen jag har legat i sängen hela dagen. Panik. Så vad gör jag för att hålla mig sysselsatt? Jag har tagit upp Grey's Anatomy och är nu återigen fast. Jag slutade titta på mitten av season 4 och är nu inne på season 5. Ännu bättre när jag aldrig har sett avsnitten innan. & oj vad jag älskar Christina och Meredith. Bästa.
 
Ikväll ska jag förresten upp till sjukhuset och göra en MR (magnetröntgen). Tidigast på fredag vet jag exakt vad som är problemet med mitt knä. Lagom nervös inför det. Hoppas hoppas hoppas på det bästa !!