jonnaeklund:

vi bjuder på lite bilder
hyfsat trötta och svettiga tjejer efter att ha bestigit ett berg (okej, kanske inte berg) i mui ne
vi körde ATV's på sanddynerna i mui ne och herregud vad roligt det var!!
jonna fick köra, linnea var lite småfeg ..
vi besökte chi chi tunnlarna i ho chi minh city. vi övervann båda vår klaustrofobi en aning och begav oss ner i denna tunnel som var så extrem minimal. vi skakade som asplöv när vi kom upp igen men oj vad stolta vi var!
vi testade på att skjuta med AK47or, as fett!
sen förflyttade vi oss till thailand och krabi, ao nang. svenskar vart man än gick vilket inte riktigt var vår cup of tea men det gick bra ändå och vi fick äntligen lägga oss på en strand efter en månads resande. det var uuuunderbart.
körde en dagstur till 4 olika öar och här är vi på phra nang Cave
poda Island! vädret var inte helt 100 men vi var glada ändå, hehe.
 
har inga bilder från phi phi förutom festbilder så det var det enda vi gjorde i fyra dagar, haha. så vi hoppar dirr till koh samui. vi hyrde moppe och körde till ett vattenfall.
fick även mata elefanterna med bananer och min dröm (jonnas) att få röra en elefant gick i uppfyllelse. ett av världens finaste djur, utan tvekan.
och så avslutar vi med en bild på finaste linnisen!
 
nu ska vi snart ta färjan från krabi till phi phi. vi vill inte lämna vårt dorm då det är det bästa vi bott på hittills, varför kan inte alla dorms vara så bra?!
 
överallt och ingenstans
OJ vad det har ekat tomt i bloggen. vi är ledsna för det men vi har haft alldeles för roligt för att sitta vid datorn speciellt mycket och dessutom har internetet varit så extremt dåligt att datorn inte gått att använda. det har väl cirkus gått en månad sedan ni hörde från oss, senast i vietnam (?) och sedan dess har vi rört oss runt på öarna i thailand. inte fy skam alltså. vi har bockat av ao nang, phi phi, koh samui, koh phangan, koh tao och ska imorgon ta oss till phi phi igen för nyår som bestämdes lite snabbt här i veckan, haha. phi phi är utan tvekan det bästa partystället vi varit på och läääängtar så tillbaka. när man är ett gäng på 8 pers som ska fira nyår tillsammans så är valet rätt lätt! tanken var att vi skulle befinna oss i malaysia på nyår men planerna ändras snabbt när man är backpacker och efter ett snabbt besök på immigrationsverket här i krabi så är vårt visa nu förlängt. istället rör vi oss till Malaysia den 2a januari! sen är det nästan bara en månad tills vi kommer hem igen .. uuuh, tiden går alldeles för fort!!
 
bilder går inte att ladda upp av någon anledning trots att vi äntligen har bra internet .. ska försöka imorgon igen innan båten går mot phi phi. vi ville bara göra ett snabbt inlägg och berätta i stora drag att vi lever livet till fullo och älskar varje sekund av det. typ så. vi kunde helt enkelt inte haft det bättre. 
 
(självklart ska vi berätta om vår helt underbara jul också, i ett annat inlägg)