jonnaeklund:

you won't find it here
 
min huvudvärk sitter i och jag tycker att det börjar kännas som bihålsinflammation även om jag aldrig har haft det .. haha. skönt är det i vart fall inte. jag tog mig igenom dagen på jobb och cyklade ner med linnisen efter, fördelen med att ha bästisen på samma jobb! vi gick i stan en stund och tog sedan en fika på espresso house och snackade resan. snart bara 2 månader kvar och i veckan bokas biljetterna!! AAhhh. sick mannen.
 
nu har jag precis ätit mig proppmätt vilket inte var helt genomtänkt kanske med tanke på att jag snart ska cykla till gymmet .. haha. men det var ju fruktansvärt god mat ikväll som mamsen gjort så kunde inte motstå! hihi. efter gymmet drar jag hem till ännu en bästis och myser hela kvällen med suits och film. livet mina vänner, livet.
feels like my head is about to explode
 
 
alltså jävlar vilken huvudvärk jag ligger inne med idag. så jobbig. känns som att mitt huvud väger 1 ton och varje gång jag böjer mig ner så trycker det i hela huvet. vilken tur att jag aldrig behöver böja mig ner på mitt jobb för att städa leksaker eller lyfta barn eller så då va. mmm. jag kom hem från sjukgymnasten vid 3 och la mig direkt i min säng och vilade i över en timme men det hjälpte inte alltför mycket dock. så jag tog med mig wilmis ut på gräset och busade med henne, hon om någon får en alltid på bättre humör. bästa bästa wilma.