jonnaeklund:

crazy night
sjukaste hände inatt! jag låg i sängen och skulle lägga mig när det smällde galet högt i hela området. kollar ut genom fönstret och ser hur en bil drar iväg i full fart på gatan nedanför. jag och min lillebror gick ut för att se vad som hänt och då visade det sig att solariet som ligger två hus nedanför vårt (samma byggnad som min bror bor i) hade sprängts. hade tydligen skakat i hela byggnaden enligt min bror vilket väl inte är så konstigt. fick prata med poliser osv innan vi kunde gå hem igen. inte vad man hade förväntat sig en fredagnatt kl halv två direkt.
världens finaste hugo
nu åker vi hem till min syster och firar den här lilla killen som har fyllt år. stor kille nu! denna bilden är dock rätt gammal får jag väl meddela. sena som vanligt är vi också så nu får jag snabba mig, haha. typiskt mig att vara ute i sista minuten .. tidsoptimist hej.
hello saturday
 
godmorgon! idag väntar kalas för världens bästa hugo som fyllde 2 år i torsdes. tiden går så himla fort!! bästa killen. innan dess ska jag och min storebror åka ut till väla och köpa presenter, älskar att köpa saker till honom, haha. detta året blir det dock en grej som mina kära brossor vill ge honom så jag har fått vika mig denna gången. ikväll väntar en go utgång med mina favorittjejer, lär bli awesome.