jonnaeklund:

Verkligen ingen bra dag

Idag ligger jag mest och deppar och tänker. Ingen bra dag! Nu ska jag äta för första gången idag och är inte ens sugen. Bläh dag.

We are free
 
En sak som jag kom och tänka på idag är hur glad jag är över att jag inte går i skolan längre. Inga långa dagar som aldrig verkar ta slut (om man bortser jobb på tycho), INGA läxor, att inte ha någon prestationsångest över ett prov eller liknande, inte behöva gå upp så satans tidigt varenda jäkla morgon och slipppa alla dessa låånga och tråkiga lektioner i kurserna man helst bara hade velat stoppa upp någonstans. Äh, fyfan vad det är skönt att slippa.
 
Dock ska jag vara ärlig och säga att när skolan började igen efter sommarlovet i augusti så var jag så fruktansvärt avundsjuk på alla som skulle börja skolan igen. Jag ville också. Det kändes så himla knäppt att man inte skulle infinna sig i skolan längre, att man inte var en del av det längre. Jag saknade att gå runt på skolan under alla miljontals hålor, sitta och snacka skit med alla i klassen och bara vara med min galna men ack så älskade klass, spid3b. Haha, vilka år vi hade. Jag saknade det som man egentligen bara helst av allt ville slippa när man väl gick i skolan.
 
Men nu? Nä, nu saknar jag det inte alls faktiskt förutom klassen. Det är så galet skönt att känna sig fri till att göra precis vad fan man vill, när man vill. Jobba och tjäna pengar och sen åka iväg på en massa resor och spendera allting. Det jag älskar mest med att inte gå i skolan är alla dessa läxor, prov, inlämningar osv som man satt med i timmar varje vecka på kvällarna. Det är så sjukt skönt att komma hem efter jobb och veta att man kan ta det hur lugnt som helst för det finns inget man måste göra fast man inte vill. Åh, just nu är jag så himla glad att jag inte går i skolan längre. För jävla skönt är vad det är.