jonnaeklund:

Gossip girl & NYC memories
Nu tänkte jag bädda ner mig i min underbara säng med tända ljus i hela rummet och titta på Gossip Girl, tredje säsongen. Har även världens godaste godsaker - caprice och mjölk. Bästa!
 
Varje gång jag ser detta program nu så kan jag knappt förstå att jag och Linnea inte bara såg en utan TVÅ INSPELNINGAR av denna serie i New York. Hur sjukt är inte detta? Jag trodde att jag skulle dö på riktigt och var så himla lycklig. Haha, töntigt, men sant. Har en massa bilder som jag tog på inspelningarna och självklart ska ni få se dem. Jag menar, tänk er att få se Nate och CHUCK (eller Chase och Ed som de heter) i verkliga livet ???? Chuck som dessutom är en av världens snyggaste liksom .. ååååh. Kan fortfarande inte riktigt förstå det. Lyckligast på jorden var jag iallafall kan jag meddela, but i mean, who wouldn't be?
First day in NYC
 
 
Här har ni vår första dag i NYC i bilder. Började med en promenad i Central Park eftersom att vi bodde två kvarter från parken och sedan rörde vi oss ner mor Times Square! Lika häftigt som vanligt men lite bättre för Linnea eftersom det var hennes första gång! Sen shoppade vi lite inne på den enorma Forever21 butiken som ligger där och gick sedan runt i området hela dagen och bara andades in staden. Lycka.