jonnaeklund:

THE DAY HAS COME - PROM!

AAAAAHHH ! kan inte fatta att det är studentbalen idag??? helt insane. som jag har längtat i flera år efter detta när man har stått och tittat på alla fina klänningar osv nere på sundstorget. and now it's finally here! och här sitter jag, vid köksbordet och äter havrefras. jag ska snart cykla hem till mammi och fixa mig där och vid 12 har jag tid hos världens bästa frisör som både ska göra min frisyr och sminka mig. super!

sen blir det lite fotografering vid kärnan med flera i klassen osv och sen går vi ner till sundstorget. ÅH FYFAN VAD KUL DET SKA BLI !!! vädret kunde ju varit bättre .. men så länge det inte regnar och blåser kryddmycket så gör det inte mig något. hoppas dock det spricker upp senare idag! äh, nu ska jag göra mig färdig och sen väntar en helt underbar dag. slänger kanske upp någon mobilblogg under förberedelserna! håll utkik, ciao!

ALL THE BULLSHIT MADE ME STRONGERTISDAG: jag har precis ätit en god frukost och tänkte börja packa upp mina väskor jag hade med mig från mammi! även vänner tittande samtidigt såklart .. sen vid tolvtiden ska jag ta bussen ner i stan och jobba från 13.00-20.15, längre pass idag men de gör ingenting! speciellt inte när vädret bjuder på molnigt och regn, då gör de mig ingenting att jag är inne och jobbar hehe. nä nu måste jag sätta igång, ha en bra dag!

FIRST DAY AT WORK

idag har jag varit på min allra första jobbdag på mitt nya jobb! lite nervöst och svårt att hålla reda på allting nytt men det kändes bra och jag trivdes väldigt bra med dem jag jobbade med idag. tar ju lite tid att lära sig allt och tar väl säkert nån dag till att kunna allt men fick en bra start alltså. roligt!

nu ska jag strax packa väskan och först bege mig till netto för att handla drickyoghurt och frukt och därefter är det samling på klubben. match i kristianstad väntar, lång resa! är inte hemma förrän väldigt sent ikväll och imorgon är det jobb igen. nice nice.