jonnaeklund:

Det vi aldrig vill veta
 
Jag känner mig lite som ett levande lik idag. 6 timmars sömn på 48 timmar och 24 timmars jobb att lägga till där. Men jag klagar inte, nej nej, absolut inte. Haha. Som tur var så va det inte alls lika stressigt idag och jag chillade mig igenom dagen. Dock ska jag vara så himla duktig och gå och lägga mig nu. 20:30 en lördagkväll. Fede nice huh? Hehe.
 
Jobb imorgon igen och därefter hem till pappsen och säga hej då till allihopa eftersom dem lämnar för Sydafrika på måndag, utan mig :( buhuuu. Jag får helt enkelt nöja mig med att åka upp till Göteborg på måndag med mina girls och fira nyår. Bokade klart allting idag! Lär bli så himla awesome. Spontanitet när den är som bäst! Nä, nu ska jag gå och lägga mig, ha en go lördag peeps!
Catch up time
 
Haha ojjjj vad tomt här var då. Men jag har haft en så otroligt bra vecka att jag inte ens har lagt en tanke åt bloggen. Hemsk jag är va? Hehe. Började med julafton som är min favorittid på året, fina julklappar, goss med familjen, julmat och matkoma deluxe och allting annat som hör till. Åh vad jag mådde bra ..
 
Till skillnad från juldagen. Nä kidding. Hahaha. Den kvällen. Så bra den var asså. Krydd. Började hemma hos Andy med ett stort gäng och stämningen var bara så galet bra. Dans, drickspel, mycket skratt, nya vänner osv osv. Sen drog vi ner i stan, började inne på gert connys (?!) haha och sen drog vi (jag & jennie) vidare till Dallas och trots att vi inte hade någon biljett så var vi helt plötsligt inne ändå. (WE FIX). Stannade där till stängning och sen styrde vi vidare mot urban/tempel och stannade även där till stängning och hade sååå roligt. Efterfest därefter haha och sen va jag hemma vid tio. Sov sedan i 16,5 timmar, tror inte jag behöver säga mer än så. Äh så bra kväll det blev, även om jag lämnat ute en heel del här så fick ni er en liten liten inblick i den!
 
Annars då? Jag har påbörjat 3 dagars arbete på tycho och har idag spenderat min första 11 timmars dag utav tre. Så. Himla. Roligt. Eller? Fyfan säger jag bara. Har inte stressat såhär mycket på jobb sen i somras, om ens då. Det var så äckligt mycket folk och jag hade inte en lugn stund. Skidbussar hit och skidbussar dit. Var så glad. Och sansad. Hahah. Nä, nu hoppas jag inte att det blir värre de andra 2 dagarna! Nu ska jag däremot strax möta Jennie och sedan iväg på filmmys denna fredag, ha de bra hörrni!