jonnaeklund:

PEKING PART ONE


fina linnisen på kastrups flygplats!

och jag hehe!

även på dubais flygplats. varm choklad från starbucks kl 3 på natten ♥

marknaden yashow (grym)

bästa vännen !!himmelska fridens torg !

jag och linnis


det kommer fler bilder en annan dag !

för mina vänner på facebook så har jag lagt upp ett album där det är samma bilder som här (+80 andra haha) om ni hellre vill se dem där haha.

IMMA TELL U ONE TIMELÖRDAG: vaknade upp ensam hos babe då han redan hade stuckit till jobb. låg och kollade harry potter på tvn ett tag innan jag åt frukost och åkte hem. väl hemma städade jag mitt rum (duktig tjaj) och var ute och gick en runda. låg och mös med mammi framför sex and the city också innan babe kom. åt en god middag och sen såg jag och babe bio (svårt att lista ut med bilden ovan haha), breaking dawn blev det såklart och helvete vad bra den var !! dog lite nästan när filmen var slut. vill se meeeer !!! hur fan ska man kunna vänta tills nästa år? VAVAVA?
efter filmen stack vi till en bar där jesper spelade upp en massa pengar haha och sen träffade vi även emilie som var där så vi satte oss med dem ett tag innan vi gick hem och somnade gott. mysig dag !

IT'S SO WORTH IT
hi ! har haft en helt perfekt helg som ni såklart ska få ta del av, tids nog hehe. idag har jag som tidigare nämnt i något inlägg matteprov vilket jag fasade för hela gårdagen som gick åt till att plugga. roligt va? naah. men iallafall, det kändes som att provet gick helt okej vilket var skönt, får hoppas att resultatet är bra också haha. efter skolan kom mamma och hämtade mig och så åkte vi till lund där jag var på arbetsintervju ! tänka sig va .. sen tog det ju "bara" 1,5 timme att ta sig hem från lund i den jävla rusningstrafiken. knappt tråkigt !! men hem kom vi iallafall och nu har jag tagit mig hem till pappa för att spendera veckan här. nu : massa nya avsnitt av gg, 90210 och dh som jag har missat sen jag va i peking osv. bra kväll med andra ord!