jonnaeklund:

CHANGE IS A GOOD THING


hello ! har haft fullt upp precis hela dagen med tvätt inför resan, packat, "lånat" böcker, köpt present till mammi, sagt hejdå till mitt hjärta osv osv. och jag är fortfarande inte klar. måste ladda hem ny musik och lägga in de på min iphone och mina ipodar. ska dessutom upp till konsum och köpa en hårprodukt som är livsviktig för mig haha.

imorgon åker jag som sagt utomlands, eller rättare sagt inatt går bilen mot kastrups flygplats och därefter går planet kl 7 imorgon bitti mot cypern. en vecka med sol och bad + att fira min älskade mammi, kan inte bli bättre. hade dock väldigt gärna haft med mig min älskling men det funkar inte med hans fotboll. tråkigt!

nu ska jag fortsätta med allt jag har att göra innan vi åker.

lovar att tidsinställa ett par inlägg till er så att ni har något att läsa när jag är iväg, bra va?

GOING AWAY
fick reda på för två dagar sedan att jag på måndag ska få resa till ett varmare land ..ni kan ju gissa hur glad jag blev med tanke på att jag har längtar bort från regniga sverige sedan skolavslutningen.
SHAKE IT
ojojoj vad jag är dålig på det här att blogga under sommarlovet. har haft fullt upp med träningar, jobb på festivalen (ta betalt för bajamajor haha) och diverse andra saker.

igår firade jag och min soulmate 1,5 år tillsammans och det firade vi med middag på hjalmars kök. och fyyyfan vad god maten var. helt insane. tog oxfilé på toast och det var helt klart något av det bästa jag har ätit. åt även en super gof chokladkaka till efterrätt. vi åkte sedan hem till babe och somnade gott.

ikväll ska jag ner till stan och träffa linnea och sussana. ska sätta oss nånstans och snacka en massa och sen får vi se vad kvällen bjuder på. sounds goood to me.