jonnaeklund:

OFF TO MILANO


nu drar jag till milano !! ska se milan-napoli på måndag och resten av tiden blir det shopping.
riktigt nice. hemma på tisdag!

EN ANNORLUNDA LISTA
Min bästa vän heter linnea ljung. hon har varit min absolut bästa vän sen vi var 3 år gamla, de vill säga i (ska bara räkna) 14 år. vi träffades på gymnastiken och jag hade även hennes mamma som dagislärare sen jag va 1. sen dess har det varit vi två, through everything. kan utan tvekan säga att det inte finns en bättre vän på den här planeten. lovar.

När jag borstar tänderna har jag fruktansvärt tråkigt. jag menar, dra en pinne med borste på i munnen i några minuter medan man kollar sig runt om i badrummet? nä, inte precis vad jag kallar roligt.

När jag lagar mat ehm .. ska nog avsluta den meningen där faktiskt för heter man jonna eklund, vilket jag faktiskt gör (newsflash huh) så kan man inte laga mat what so ever, så hatar man att laga mat och dessutom så är det otroligt långtråkigt att göra det. så i stort sätt, jag lagar inte mat.

Jag är rädd för skräckfilmer, mörker, höjder, spindlar, trånga utrymmen och att åka flygplan (vilket jag ska göra om mindre än 48 timmar)

Den värsta känslan skulle vara att förlora någon eller känna på sig att man kommer göra det. tror inte att det finns något värre.

Den bästa känslan är att känna sig lycklig. just för att det omfattar så otroligt många andra känslor och för att livet blir så mycket bättre när man är det.

Jag är bäst på att vara duktig i skolan även fast jag inte lägger ner speciellt mycket tid på det. behöver inte mer än cirkus 3 dagar inför ett prov för att få ett väldigt bra resultat just för att jag har lätt för skolan vilket är jävligt skönt. jag är bäst på att tänka, för jävlar vad min hjärna jobbar 24/7 med mina tankar om precis allting mellan himmel och jord. sist men inte minst får jag nog säga fotbollen. jag älskar det något oerhört mycket och jag känner att jag verkligen hör hemma på fotbollsplanen.

Jag är sämst på att passa tider. är världens största tidsoptimist och tror alltid att jag kommer hinna med en massa saker och komma i tid till precis allting även om det inte finns en chans i världen. kan sitta och ha all tid i världen till att göra ett arbete som ska lämnas in två dagar senare men då tänker jag bara: äh, det fixar sig alltid ändå. sen sitter jag där smått panikslagen dagen innan och tokskriver ihop ett arbete.

Jag lyssnar på allt i stort sätt. dock inte hårdrock och sånt heavy metal eller vad allt sånt nu kallas. men allt annat är jag öppen till. vilken musikstil jag lyssnar på beror helt på vilket humör jag är på. musik efter humör alltså. undantaget är att jag kan alltid lyssna på rihanna, the script och melissa horn oavsett vilket humör jag är på. det kallas perfektion.

Jag pratar ofta alldeles för mycket när jag inte borde det. och alldeles för mycket vid alla andra tillfällen också. men ibland får jag sånna jävla pratryck typ när jag måste prata, typ som när man får skrattanfall och allting är svinroligt, sånt får jag när jag pratar också. himla kul faktiskt.

Jag tycker om mjölk. lite små random sak att välja kanske men ville inte ta något självklart som min familj eller så för jag menar det är en så självklar grej. så istället introducerar jag er för min kärlek till mjölk. för att göra denna introduktionen kort så kan jag säga att det inte finns någon godare dryck än mjölk, det är gott att dricka till precis allting. kan lova er att ni inte kommer på något som det inte är gott att dricka till. jag dricker litervis med mjölk i veckan, tror inte ens att jag kan hålla räkningen men absolut minst 1 liter om dagen. är helt beroende, finns ingenting så gott som ett glas kall mjölk efter en träning. oslagbart!

Kärlek är väldigt dubbelsidigt. det kan vara helt freakin wonderful men samtidigt kan det vara helt otroligt smärtsamt. men kärlek är kärlek liksom, något vi alla behöver.

I somras hann jag med en himla massa saker faktiskt. jag jobbade i ett antal veckor nere på beach club på gröningen där jag jobbade under sommarens finaste dagar (största failet med det jobbet) och sålde mat, glass och annat gott till folk som njöt av solens varma strålar på stranden (jag var självklart inte en av dem). jag var på gothia och spelade fotboll i en vecka och slutade på en femte plats i hela cupen vilket inte är helt dåligt eftersom gothia cup är världens största ungdomscup för fotboll. jag var på santorini, åh mitt älskade grekland och solade, badade, åt saganaki och njöt med pappi och jonte i en vecka. sen spenderade jag resterande tid med att träna och umgås med mina vänner.

Sist jag grät var i förrgår vilket är lite förvånande eftersom att jag i stort sätt aldrig gråter.

När jag vill tänka sätter jag mig i min säng och tittar ut genom fönstret (at least hos mamma) eller så skriver jag.

När jag bakar så innehåller det alltid choklad. vad finns det för mening att baka om det inte innehåller choklad liksom?

Just nu har jag lite för bråttom till träningen som vanligt haha.

I dag har myst i soffan hela dagen med jeppsi

I kväll ska jag kolla på bio och njuta av min pojkväns sällskap extra mycket eftersom att jag åker imorgon.

I morgon kommer jag att sätta mig på ett plan som tar mig till milano, inte helt fel det faktiskt.

När jag vaknar på morgonen hittar jag snooze knappen snabbt som fan innan jag irriterat undrar varför jag aldrig bytar den jävla alarmsignalen. den är riktigt hemsk, lovar. sen sover jag ett tag till innan jag har lite för bråttom till skolan.

Om jag var ett djur skulle jag vara en fågel skulle jag tro. hade väldigt gärna kunnat flyga, hur coolt hade de inte varit liksom? dessutom flyga till varmare breddgrader på vintern, inte helt fel.
LIFE AS WE KNOW IT

  

såg den här filmen igår hos min syster : life as we know it!
jag har tyckt om varenda film där kathrine heigl är med och jag tyckte om även den här.
big surprise haha. väldigt bra film enligt mig !! rolig, romantisk och sorglig, helt klart värd att se!