jonnaeklund:

MELISSA HORNsom de flesta av er vet så är Melissa Horn min absoluta favoritartist. hon är så grym !! hennes senaste singel "under löven" kom ut för en vecka sen ungefär och jag har lyssnat non-stop sen dess ! längtar så fruktansvärt mycket efter hennes nya album som lägligt nog släpps på inget mindre än min födelsedag om 2 veckor ! oooh vad jag längtar ..

KILL THEM ALLpå min dagliga cykeltur hem från skolan idag hände något otroligt ovanligt .. jag blev STUCKEN av en jävla geting ! har inte blivit stucken sen jag var liten och hade glömt hur galet ont det gör !! taggen fastnade också (men tog såklart bort den haha) och sen svullnade hela jävla handen upp (över knogarna). tog lök och gned över sticket men inte fan hjälpte det .. nu har det gått 4 timmar och det gör fortfarande ont ? trodde inte att det skulle hålla på att göra ont så länge . anyhow, UTROTA GETINGAR ! (ska visa er en bild på min hand senare)

annars så har jag befunnit mig i skolan till 1 idag och därefter åkte jag och mitt hjärta till väla ! åt en halvgod carbonara (man får inte misslyckas med min favoritmat) och kollade därefter runt i butikerna, väldigt besviken om jag får säga de själv ! trodde att det skulle va as stort men det var verkligen tvärt om haha .
nu ska jag kolla på one tree hill och njuta av min lediga onsdag eftermiddag hehe .

WHAT I'M MADE OFvem hade kunnat ana att hösten skulle komma i augusti månad detta året i våras? det suger så mycket. piss kallt all the time och regnar konstant. roligt. idag trotsade jag dock regnet och gav mig ut på en lång powerwalk i pålsjöskog istället för att träna fotboll. har en baksida som inte riktigt vill som jag och därför fick det bli så idag. nu är jag vrålhungrig samt har abstinens av one tree hill. senare ska jag och mamma ut och köra och handla lite. soft tisdag !