jonnaeklund:

I'M SMILING BUT I'M CLOSE TO TEARSträffade emma vid halv nio för att fika men det va proppfullt på mezo, inte helt oväntat kanske? och emma va hungrig så vi satte oss på mcdonalds. illa att inget av de jag ville ha fanns haha. varken milkshake eller muffins :( men satt och snackade till tio och tog sen bussen hem till pappa. next up: ska se på mean girls och äta godiset från igår, känns att det behövs nu, när allt inte riktigt är som det ska.

LAGERHAUS

har varit inne och kollat lite på lagerhaus hemsida nu en stund och hittade en massa fint till mitt rum,
får så många idéer haha. bland annat detta:


fina örngott!

fint att lägga grejer på
    
har blivit en riktig sucker för ljus och dessa är väldigt söta, doftljus dessutom!
 
fina "skålar" att ha tex godis i, eller något annat :)
 
ännu en, dock något annorlunda

olika lådor som man kan stapla över varandra på golvet. vill ha svart, vit och rosa.

jätte fin spegel att ha på min byrå hihi

coolt örngott haha

vill ha tre sånna här lyktor i mitt rum och vet precis var jag ska hänga dom, kommer bli nice!

fin ram som finns i flera färger!


superfin ljusglob som den kallas

AND THE WORLD SPINS MADLY ONhello ! lite smått seg är jag en söndag som denna. kom precis hem från emma och sitter just nu och är rätt nervös faktiskt haha. konstigt nog. min pojkvän är uppe i sthlm och spelar sm-final i fotboll as we speak. sen går även hälften av de laget i min klass också haha. därför är jag lite spänd nu, hoppas att dom vinner!!

ska mest chilla nu under dagen, är hemma själv då mamma är och flyttar hennes häst till ett annat stall och min lillebror ska till halmstad och kolla på hif så de är riktigt skönt. finns inte mycket att göra i detta vädret eller i denna staden en söndag heller so ye. hörs latero ddudes!