jonnaeklund:

WELL I'LL SEE U THERE


me and my littlebrother in greece (ja, vet att han är ett huve längre än mig och han är bara 96a)

tjaaaa! trött som ett as är jag, för er som undrar. boooring dag i skolan om man bortser från en del av svenskan haha. vi pratade om att om man gör en tarmoperation och måste ta bort sina tarmar så måste man ha en påse där allt skit samlas, istället för att skita på vanligt sätt haha.
då kläcker aco kommentaren: vadå, kan man bara ha en vanlig ica påse på magen?
hahaha asså så sjukt trög så de finns (no offense aco, vi gillar de).
nu är ja hemma och chillar, hade dock behövt sticka ner i stan och köpa skolblock men jag oooorkar inte. ska istället käka, plugga lite och sen sticka iväg på träning. after that kommer jeppsi hit. ha de gött!

SANTORINI PART TWO


bilderna kommer lite huller om buller nu just so u know. här iaf i oía där dom har väääärldens vackraste solnedgång !!

solnedgång i oía

hi!

fira (santorinis huvudstad typ)

i oía :)


DOWN DOWN DOWN

         
ännu en förlust .. denna gången med 2-0. inte okej, inte alls. så jävla irriterande. vad som stör mig ännu mer är att min astma medicin som jag fick i torsdes hos min husläkare inte fungerar. för er som inte vet så har jag haft jätte problem med min andning i cirkus 2 månader och fick äntligen medicin i torsdes men som nu då inte fungerar. ska vidare upp till sjukhuset för en ordentligare undersökning men de kan tydligen ta flera månader. så vafan ska jag nu göra? kul att ja inte kan spela match. luften försvinner direkt när jag kommer in i matchtempo. suger apa. äh, nog om de. nu ska jag packa klart. adios!