jonnaeklund:

and i'm leaving
nu så har jag fixat allt på devote så de är klart, eller ja nästan iaf. har vissa saker kvar o fixa med designen but here we go.
ska nu sluta blogga på blogg.se och börjar istället på devote. nya bloggen; jonnaeklund.devote.se
BYE U GUYS!
and i'm a pretty good liar


god söndag mina vänner. jag har inte gjort ett skit denna helgen och det känns helt överbra. sovit, kollat övermycket på vänner (2 säsonger = typ 46 avsnitt), ätit, vatt hos linnea, smsat upp alla mina pengar haha, druckit juice o mjölk och sen bara legat i min alldeles för sköna säng med mina 3 mega nallar från gothia. jääääääätte skönt ska ni veta. har typ precis satt på säsong 7 av vänner since jag redan har sett nian och tian nu på två dagar haha har faktiskt också varit duktig och pluggat idag, har riktigt mycket till på onsdag i svenska så gjorde klart en del idag, alla analys frågor, feels good. måste dock jobba räven av mig i matte men de får vänta en stund.
en annan sak jag funderar på är att börja blogga på devote istället för på blogg.se .. blev medlem där i somras typ och allt men har fortfarande inte fattat mig på hur man gör designen och allt sånt shit så gick inte bilderna o ladda upp av nån andledning så har inte pallat göra något åt de hahah, får hitta nån som kan de.
nuuu tror jag ni vet vad jag ska göra, om inte så får ni gissssa. puss o kram skumbanan heheh.


I have no idea why I react this way and I really don't know what it depends on.
but it's getting real hard to walk around with it all the time ..

it keeps getting better
it's fridayyy and we love it. jag håller på o dö efter bara dos dagar i skolan, hur ska de gå nästa vecka liksom? då är det fem hela dagar till helg igen :|:|:| i'm gonna die :( pallar inte nationella proven heller som e snart, pallar inte skolan överhuvud taget som ni kanske har förstått nu.
jaja, började åtta (ingen bra start på dagen) med svenska. gjorde sånna urtråkiga analysfrågor om en novell. efter den lektionen så kommer vi till mitt favorit ämne in the world, guess what? SPANISH! nightmare rent ut sagt. men idag gick den rätt snabbt, har ingen aning hur men de gjorde den iaf och de tackar vi för heheh.
sen blev de lunch och jag tror inte att jag har skrattat så mycket på evigheter som jag gjorde i matan idag asså. hahaha vi 6 tjejer i klassen satt och grät för allt skratt hahaha. där va ett antal gånger då jag inte fick luft, läskigt hahah. satt och mobbade en viss person hahah, de va sååå kul, gick inte o sluta asså. fanns såå mycket o säga och så mycket och skratta åt. äeh, minnen från den matsalen asså. i will miss it :(((
nu ska jag continue to watch vänner och smsa och typ chilla i min säng hihi sounds ggood to me. kisses


blev helt beroende av varma länder idag när vi pratade om längtan till ett varmare land idag på svenskan .. ja, grekland hade ju inte vatt helt fel, my favourite country <3 (inte så varmt där nu dock hahaha men snart så blir de)