jonnaeklund:

making me wanna jump up and down

ja ni ser ju själv hur gammal bilden är ;p

smart ass som jag e så glömde jag min necessär med mitt smink i på halryckan imorse när vi hade fotbooll, smartis nr 1! äeh, så var min mammas fete dyra rouge i den så var självklart tvungen att cykla dit 20 min innan träning och leta .. sadly så hittade jag icke den, meen vaktis kanske har de så får väll cykla dit en annan dag -.-
seen har jag blevit helt wierd, asså verkligen. jag låter som en sån som inte kan svenska, uttalar ord helt ffel exakt hela tiden. som idag typ så snackade jag med min mentor så jag bara; är du seriöst? när man egentligen säger; är du seriös? asså ssånna saker typ. säger typ kulla till kolla, kum till kom och massa annat .. PRECIS HELA TIDEN! :p knappt jobbigt när alla mobbar mig för det, haha.
förövrigt så börjar hif - malmö om cirkus 10 min och förövrigt så skka jag äta mars deligt.
tjenixen
make me understand
kkkokej. haha söött mitt enskilda blevde på lagfotograferingen. miwhi, värsta fete smilet.
kämpade as usual os mrs sjukgymast imorse and once again knäckte mitt knä till så där obehagligt som för nårra veckor sen. så jävla obehagligt asså !
sen hade vivivi biologi prov, i think it went pretty good. inget mer intressant om skoldageen .. förutom att vår nya lärare (han är typ praktikant från nåt universitet) daniel är så jävla bög man kan bli, seriöst ! hahahaha, skrattar som fan konstant. rösten, skrattet, kkläderna, sättet han går på ! helt sinnes asså, varje gång han skrattar så börjar hela jävla klassen skratta som galningar, typ.
mmmeen, om en timme har jag träning med a-laget, whio. hoppppas jennie kommer,hoppas! så mycket roligare att ha nån i sin egen ålder :p
nu ska jag käka liiiide, puss
run run run it!


hemma hos different people.
nu när jag sitter här och kollar på alla bilder så saknar jag det, hemskt mycket. vi hade så sjukt kul tilldsammans.