jonnaeklund:

dude, i'm back in town
sådärja, sthlm avklarat. efter fem och en halv timme i baksätet av en bil så är jag hemma. det suger att åka bil mitt på dan, det går inte att sova !! det är för ljust ute ): vilket gör att tiden går sååååå mycket långsammare när man sitter och tittar ut på landet/städerna som vi körde förbi. anyhow. duktig som jag är så har jag packat upp allting redan, hur duktig har jag inte blivit huh? innan kunde resväskan ligga öppen i rummet i evigheter innan jag paackade upp den, tillslut bildades det en stor hög av kläder. det var en bra plats att lägga dom förtillfället. men nu så.
fick en kommentar innan om att jag ska visa upp de jag har köpt i sthlm under veckan. men jag tycker att det är så tråkigt när man får se andra modebloggare lägga upp kläderna på golvet och fota; "här har ni de". själv är jag absolut ingen modebloggare som lägger ut allt jag köper, but if you want then fine! dock fotade jag bara de jag har på mig just nu som är nytt från sthlm då. det andra får ni kanske se nån annan gång, i en "outfit" om vi ska kalla det så.
so here we go.jeans från cm, min älskade stickade tjocktröja från monki 
& broderat linne under från h&m.
så ja, hope you liked it :)
Guess what? I have finally learned how to download movies and episodes etc! it's like heaven, haha. innan har min bror gjort det åt mig men eftersom han inte alltid orkar göra det så tvingade jag honom lära mig hur man gör. so tada. nu kan även jag. och självklart har jag laddat hem en massa avsnitt av gossip girl, desperate housewives och grey's anatomy som inte än har sänds i tv. wihihi it's so much fun. gossip girl är sååå bra i de nya avsnitten, ni anar inte! :D:D nänä, nu ska jag återgå till mitt tv tittande. ciao!
living in sthlm
hejj tänkte bara säga att jag lever heheh :) shoppar fför fullt, har snart no money left ): saddd. men mest kär är jag ändå i min mjukt stickade tjocketröja från monki i kopparfärg, i'm in love! sån där som man rullar upp i armarna, åh den e så mysig. anyhow, kallt som fan är här. 0 grader hela dagarna och idag har de regnat pretty much all day long. i met linnea idag and her sister på söder, blev en heldag med dom. inhandlades lite grejer och sen blev det en fika på ett riktigt mysigt café på söders bakgator, låter inte helt fel huh? OCH JAG SÅG EN KÄNDIS HUHU :D har ingen aning om vad han heter haha men jag har sett han i många filmer. coooole.
har nu hittat nästan allt på min lista som skulle inhandlas medans ja va här, dock inga ankel boots, jakten fortsätter! hahah jaa, åker hem imorgon eftermiddag eller på lördag morgon, beror på vädret. ska tydligen bli snöstorm?! i hope not! och där kommer vi i våra sommardäck, haha jo de låter rätt tryggt. och i värsta fall är vi inte hemma förräns på söndag, åååh min no inlämning är i fara! ska va inlämnad på måndag och jag har egentligen inte tillgång till en data här uppe (lånar jusst nu min farbrors) så det är ett huge problem! ajajaja då.
NU SKA JA MYSA I MIN NYA TRÖJA hehehe :D puss va po er
mr brightside
okej, en liten shopping lista till sthlm, så att ja själv kan komma ihåg det.
x svarta tygskor
x ett par låga "vinter" skor, de ska dock ej va spec varma
x stickade koftor med luva
x strumpbyxor i olika färger såsom; lila, mossgröna, gråa
x luvhalsduk
x längre tunikor
en snygg mössa
x ankel boots
x jeans
x tjockare benvärmare
that's pretty much it. sen tillkommer de alltid sånt man egentligen ente behöver, haha. detta är iallafall de jag behöver, så fårse om ja hittar nåt fint. wiiie, de kommer bli så kul, längtar knappt liksom.
nu ska jag kolla på gossip girl avsnittet som sänds imorgon, sitter kanske i bilen upp till sthlm då och vill självklart inte missa de! kanske kommer ett inlägg innan ja åker imorgon, annars så hörs vi på fredag/lördag. puuuuss på er 

hur snygg är inte taylor momsen?