jonnaeklund:

J&L
skulle som sagt ner till gröningen idag men jag blev otroligt trött efter bedövningen så jag orkade inte, munnen värkte dessutom så ja blev hemma. alla reagerar olika på sånt. vid fyra ringde min andra halva och undra om jag blev glad :D:D:D:D trodde inte att hon skulle komma så tidigt, hihi. pratade en stund och sen var jag tvungen att sticka på träning. vi hade publik under träningen idag, haha! sånna engelsmän som satt och kollade när vi tränade ;p dom är här för o spela eskilscupen men varför komma så tidigt? haha, den börjar inte förrän på fredag? ;p jaja, hörde att nårra kom redan förra veckan :o hehe jajajja ! ska käka strax och sen görhoppningsvis hem till linnis ! puuuu-uss
tandläkarfobi

kom hem från tandläkaren för en liten stund sen .. drog ut en tand, mjölktand som jag inte tappat än, haha rätt kul eftersom alla mina kompisar har tappat alla sina tänder ;p bedövning fick jag, på båda tandköttet och i gommen, kändes lite men inte alls mycket. tanden drog dom ut på några sekunder, kände absolut ingenting! man kanske hörde hur de knakade till lite men inget mer. det enda som är så grymt jobbigt är den jävla bedövningen, jag känner ingenting !! de är grymt obehagligt och känslen kommer inte tillbaka förrän om typ 3 timmar :( får inte äta nått under den tiden heller. sitter och biter på sån bommull också, fett jobbigt + att det bara rinner saliv hela tiden, hahaha jobbigt ! aja, att dra ut en tand var inte så hemskt som jag trodde att de skulle va :)

VET NI VAD SOM HÄNDER IDAG ?!?!?!  LINNEA KOMMER HEEEEEM :D:D:D:D
i'm soooo happy, har en massa att berätta för henne och hon har säkert en massa o berätta för mig, hehehe. blir oftast så. i eftermiddag/kväll kommer hon hem så får se om vi träffas redan ikväll, bror på hur sent o så.

idag ska iaf jag till gröningen och sola/bada med sofia & amanda, kanske någon till? ja vet ente riktigt. sen vi fem så är de träning, på platån ? aah, hatar dom planerna mer än allt asså. dom håller på att fixa med eskilscupen, däför vi tränar där.

hha oooj va långt inlägget blev, hahaha! sorry u guy's


my best friend! 11 years
20:57
festvalen var mycke lyckad igår, thanks alla som var med <3
vaknade upp idagens, lökig som fan med sofia brevid mig, jävlar vad varmt de va ! hon stack hem och sen träffades vi igen, haha och kollade på hif - hbk, hhåjef vann. gröningen sedan med anna chanelle & sofia, härligt som fan. va där till typ sex sen hemmåt. orkar inte skriva meeer-a ska dra mig till bogge för att köpa mig ggodis, längesen vafan x) sen en bra film. sjukgymnast imorgon, tidigt . de tackar vi inte för. beso