jonnaeklund:

give give and give

hej everybody, har haft annat för mig deesssa dagar så har inte hunnit med bloggen. kan sammanfatta min jul och dessa dagar såhär:
underbar julafton, massor med presenter, desperate housewives box2, träffat alice, wilma åt upp halva julskinkan, ätit lots of pepparkakor, hittat mig en nyårs outfit, kollar klart på min dh box, spelat hm, är i final i hm den 4 januari på ih inför typ 4000 människor .. nervös? naedå .. , shoppat, sovit, spelar cup i eslöv, kollat på fotboll, tränat och sånt.

jag och linnea var också på bogart's idag och när vi kom dit så var där polisbilar och journalister utanför, så vi gick in och då visade det sig att det precis hade vatt ett rån där, en man hade kommit in med en kniv och hotat hon som jobbade där, riktigt läskigt faktiskt. tänk om vi hade kommit tidigare .. hemskt.
nu ska jag återgå till mina chips och vänner, kissses

-
MERRY CHRISTMAS EVERYBODY!
give a little bit of your love to me

de hade inte vatt hela fel asså, inte alls


jag är nu officielt klar med alla julklappar. ångesten är borta, skööönt. fast har linneas julklappar kvar, men ska inte byta förrän till helgen eller något tror jag. har ingen aning vad jag ska köpa till henne :| ångesten is back! haha. i'll find something. guess what? jag har gjort ett eget sånt schema för alla julfilmer som går på tv nu de närmaste dagarna. ahahahhaha no life här ja men jag bara älskar julfilmer. dom e så mysiga. jag kanske till o med får lite julkänsla då jag verkligen inte har nån. helt sjukt att det är julafton imorgon .. snart ett nytt år också. läskigt. tänk så otroligt snabbt detta året har gått, helt sinnes wierd asså. livet bara åker förbi en utan att man hinner tänka haha. kind of creepy actually. nu 14.25 ska jag se på christmas in handcuffs. komedi typ, verkar kul. ska äta pepparkakor, lussebullar och julmust till. hihi ggggooott. pusspuss!


I can take it, I can make it, I'm dangerous
can't you get it, you can't beat it, I'm fabulous
I can take it, I can make it, I'm dangerous
can't you get it, you can't beat it
cus I'm so dangerous